Like tau , Muahhhh :DD

heyy , thanks visiting . btw , not just visiting , please follow kayh ? i'll follow you back ! okayy ? enjoy :)

Wednesday, March 16, 2011

I LOVE THIS !

nie BRUNO MARS , MY FAV artis ! auww , korang nak tau takk knp dan mengape aku suka dia gegila ? mehhh JAWAPAN : ramey da org tnye , npe ko ske BONO MARS ? dala hitam . * bodo luu ! kau tatau suda arr !
 *oke aku suka dia sbb dia hensem bg akuu ! * kalau tak suke tayahh !
* suara dy sedap gila babii ! count on me , marry you , grenade , just the way you are , huhh , korang cuba lah dengar ! pop gilerr
* pandai main piano , bukan sume artis tau pandai main piano cm dia ! hahahh :)
* aku suka style dia dohhhh :) hensem kott !
* aku suka dia , kalau ko tak suka pon diam lahh kau !
* kalau korang tak suka pon ingt aku heran ? tpi if korang cube dgr lagu dia , ohhhhh , powerr kott <3

oke oke , pade spe yg tak suka brono mars mesti korang menyampah kan ? ofcourse lahh ken ? oke tape kalau benci , simpan jgn kluar kan ayat kau tuu , if suka ! PUJIII :) kan ? kalau PUJI lagi elok dri pada MENGKEJI rite ? so if na PAHALA buad lha ape patot ! adioss :D

THANKS , BYE BYE !
Finish already :)

1 comment:

si buda echa said...

thanks mengLIKE tauu :) hehe !

Post a Comment