Like tau , Muahhhh :DD

heyy , thanks visiting . btw , not just visiting , please follow kayh ? i'll follow you back ! okayy ? enjoy :)

Thursday, March 10, 2011

hate him & her !

time tu waktu periksa , aku nak pergi asah pensil before start , then budak bangang tuh duduk berhampiran ngn tong sampah , lepas tu dia selitnya aku ! what a shit guy ! aku rase nak sepak2  je muke dy yg hitam legam mcm keling mabuk ! ergghhhhh , malu gilaa aku . nasib geng aku tak nmpk . After exam habis , aku rmpas lha pesil box dia , haha pdan muke !! aku main baling2 satu kelas , tiba2 YUSRIYAH yg gedik gila nk mampus tuh ckp , CIKG , AISYAH NGAN GENG DIA BULI ORG ! ishhhhh siap ko ! alah tau lha ko suke budak bongok tu kan ? ckp jelha GATAL . dpn mak kau baik . tau lha mak ko cikgu kt skola tu . tpi mak aku pon cikgu ! tak payah nk budget tererr sgt lha yeee ? aku benci ko foreEVER ! rase nak lepuk je dua ekor kamping yg busuk tak mandi nihhh ! aku tak cri pasal pon ngn korang kan ? apesal korang nk cari pasal ngn aku ? tau laa korang jelouse aku dpt ape aku nk kan ? alah sabo jelaa , bulan dpn ko buad lha baik dpt lha SAHSIAH TERPUJI kan ? aku baik sbb tu cikgu suka ! bkn cm ko , penipu beso !!
Finish already :)

No comments:

Post a Comment