Like tau , Muahhhh :DD

heyy , thanks visiting . btw , not just visiting , please follow kayh ? i'll follow you back ! okayy ? enjoy :)

Thursday, March 17, 2011

erghhhhh , benci !

aku tak suka lah , semenjak dua menjak nie ade someone ceroboh my fb
Finish already :)

Wednesday, March 16, 2011

I LOVE THIS !

nie BRUNO MARS , MY FAV artis ! auww , korang nak tau takk knp dan mengape aku suka dia gegila ? mehhh JAWAPAN : ramey da org tnye , npe ko ske BONO MARS ? dala hitam . * bodo luu ! kau tatau suda arr !
 *oke aku suka dia sbb dia hensem bg akuu ! * kalau tak suke tayahh !
* suara dy sedap gila babii ! count on me , marry you , grenade , just the way you are , huhh , korang cuba lah dengar ! pop gilerr
* pandai main piano , bukan sume artis tau pandai main piano cm dia ! hahahh :)
* aku suka style dia dohhhh :) hensem kott !
* aku suka dia , kalau ko tak suka pon diam lahh kau !
* kalau korang tak suka pon ingt aku heran ? tpi if korang cube dgr lagu dia , ohhhhh , powerr kott <3

oke oke , pade spe yg tak suka brono mars mesti korang menyampah kan ? ofcourse lahh ken ? oke tape kalau benci , simpan jgn kluar kan ayat kau tuu , if suka ! PUJIII :) kan ? kalau PUJI lagi elok dri pada MENGKEJI rite ? so if na PAHALA buad lha ape patot ! adioss :D

THANKS , BYE BYE !
Finish already :)

Thursday, March 10, 2011

hate him & her !

time tu waktu periksa , aku nak pergi asah pensil before start , then budak bangang tuh duduk berhampiran ngn tong sampah , lepas tu dia selitnya aku ! what a shit guy ! aku rase nak sepak2  je muke dy yg hitam legam mcm keling mabuk ! ergghhhhh , malu gilaa aku . nasib geng aku tak nmpk . After exam habis , aku rmpas lha pesil box dia , haha pdan muke !! aku main baling2 satu kelas , tiba2 YUSRIYAH yg gedik gila nk mampus tuh ckp , CIKG , AISYAH NGAN GENG DIA BULI ORG ! ishhhhh siap ko ! alah tau lha ko suke budak bongok tu kan ? ckp jelha GATAL . dpn mak kau baik . tau lha mak ko cikgu kt skola tu . tpi mak aku pon cikgu ! tak payah nk budget tererr sgt lha yeee ? aku benci ko foreEVER ! rase nak lepuk je dua ekor kamping yg busuk tak mandi nihhh ! aku tak cri pasal pon ngn korang kan ? apesal korang nk cari pasal ngn aku ? tau laa korang jelouse aku dpt ape aku nk kan ? alah sabo jelaa , bulan dpn ko buad lha baik dpt lha SAHSIAH TERPUJI kan ? aku baik sbb tu cikgu suka ! bkn cm ko , penipu beso !!
Finish already :)